Smart4Factory Kft.

Smart4Factory elsősorban olyan gyártó cégeknek nyújt szoftveres segítséget termékeivel, akik be akarnak lépni az IPAR 4.0 világába.

A Smart4Factory, ahogy a neve is mutatja „okos” megoldásokat dolgoz ki üzemeknek, mint például a saját fejlesztésű gyártásmegfigyelő rendszerük (LMS – Line Monitoring System), amely plug&play megoldásának köszönhetően szinte azonnal képes hasznos információval ellátni a termeléshez kötődő munkavállalókat, legyen az operátor, mérnök vagy cégvezető.

Az LMS egy olyan univerzális dobozos termék, amely bármilyen platformon elérhető és akár mobiltelefonon keresztül is használható. Épp ezért is egyedülálló, hisz úgymond a gyártás elfér az ember zsebében.

De akár beszélhetünk a FlowControl névre keresztelt folyamatirányító platformról, amellyel egy adott termék gyártásának életútját követhetjük le, így javítva a minőségbiztosítási mutatókat , csökkentve a hibás termékeket, mivel minden gyártási lépés egyértelműen visszakövethető.

A Smart4Factory csapata ízig vérig az iparban edzett mérnökökből áll, így megfelelő tanácsadást ,helyszíni felmérést , digitalizációs terv készítést és annak megvalósítását is ők végzik. Ezek mind beletartoznak a startup tevékenységébe, így bármely gyártással foglalkozó vállalkozás számára megtudja adni a megfelelő megoldást.

További információért látogass el a weboldalukra.
www.smart4factory.hu