ChipCAD Elektronikai Disztribúció Kft.

A ChipCAD Elektronikai Disztribúció Kft. elektronikai alkatrészek és fejlesztőeszközök magyar disztribútora, közvetlen műszaki és kereskedelmi kapcsolatot biztosít gyártók és felhasználók között. Célja a magyar elektronikai ipar és oktatás szolgálata, partnerei versenyképességének elősegítése, innovatív megoldások keresése és azok hazai terjesztése. A ChipCAD Kft. egyedülálló a magas szintű tervezési támogatásban, ami megalapozza a hosszú távú partneri kapcsolatait.

A ChipCAD Elektronikai Disztribúció Kft. 1996-ban alakult a HUMANsoft Kft-ben az 1991 és 1996 között működő alkatrész és fejlesztőeszköz disztribúció üzletágból. Az eltelt évek alatt a ChipCAD Kft. bizonyította a kezdeti célkitűzéseinek helyességét, és napjainkra 12 alkalmazottjával az egyik legnagyobb hazai disztribútor lett. Egyik legfontosabb célja a folyamatos műszaki és kereskedelmi háttér biztosítása a partnerei számára. A ChipCAD Kft. közvetlen kapcsolattal rendelkezik félvezetőalkatrész és elektronikai modul gyártókkal, akiknek a magas színvonalú termékei számos ISO minősítésnek megfelelnek. A ChipCAD Kft. 2001 óta szintén rendelkezik ISO 9001:2015 minősítéssel. Az elektronikai alkatrész disztribútorok megszokott tevékenysége mellett a ChipCAD Kft. műszaki szakkönyv kiadással, tanfolyamok és konferenciák szervezésével is szolgálja az elektronikai ipart és oktatást.

A ChipCAD Kft. 2013 óta rendelkezik Bisnode tripla "A" tanúsítvánnyal, melyre az országban csupán a cégek 0,63%-a jogosult. Az "AAA" Bisnode minősítés számos változót figyelembe véve statisztikai alapokon állapítja meg, hogy a ChipCAD Elektronikai Disztribúció Kft.Magyarország legmegbízhatóbb vállalatai közé tartozik, a ChipCAD Kft-vel való üzleti kapcsolat kialakításának a pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.