Microsolder Kft.

A Microsolder Kft. 1994-ben alakult családi tulajdonú, műszaki szemléletű, hazai cégképviseleteken alapuló, kereskedelmi vállalkozás. Valamennyi eladásra kínált termékünk az elektronikai ipart célozza. Társaságunk hagyományos erőssége a forrasztástechnika, amelyhez csaknem minden elképzelhetően szükséges anyag, segédanyag, vagy gép, eszköz beszerezhető tőlünk. Időközben ezt a profilt a nyomtatott huzalozású áramköri lapok szereléstechnológiájának további lépései irányában szélesítettük, így az alkatrészbeültetéshez, forraszpaszta felhordáshoz, automatikus optikai ellenőrzéshez, komplett gyártósorok kialakításához is kínálunk berendezéseket.

A termékforgalmazást a műszaki szolgáltatások mind szélesebb köre egészíti ki, így mások mellett, szakmai továbbképzési, műszaki, technológiai tanácsadási és szerviztevékenységünk.

Cégünk ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik.
_____________________________________________________

A KKV Top100 díj a gazdaság motorját jelentő kis- és középvállalkozások legjobbjait ismeri el. 

Mintegy 800.000 kis- és középvállalkozás (KKV) működik Magyarországon. Közülük 8200 felel meg a díj alapkövetelményeinek: több, mint 10 alkalmazott, 250 millió Ft feletti árbevétel, nyereséges működés az utóbbi 2 évben. A gazdasági szakemberekből álló bíráló bizottság díjazásra kiválasztotta a legjobb 15-öt, 5 kategóriában, 3-3-at.
 
A Microsolder Kft. a 2016. évi Top100 KKV díj Kereskedelem kategóriájának a II. helyezését érte el.

Büszkék vagyunk rá, és köszönjük a Microsolder egész csapatának!