Microdis Electronics Hungary Kft.

A Microdis Electronics egyszemélyes vállalkozásként indult majdnem 28 éve, és mára Kelet-Európa vezető elektronikai alkatrész forgalmazójává vált. A hatalmas földrajzi tér, a sok különböző ország és kultúra, valamint a folyamatosan változó politikai helyzet nem kis kihívást, de egyben nagy lehetőséget is jelentett.
 
Cégünk ügyfeleinkkel és a dinamikusan kibontakozó piaccal együtt növekedett és fejlődött, de mindig olyan megbízható partner maradt, amely magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat nyújt.
 
A Microdis volt az első olyan Kelet-európai forgalmazó, amely az értékesítésen túl alkalmazástámogatást is nyújtott az 1997-ben megnyitott Termékmarketing Osztálya által. 

Piaci elhelyezkedés

Manapság a Microdis Electronics az egyik legfontosabb tényező a Kelet-európai forgalmazói piacon, stabil pénzügyi háttérrel, széles, több mint 15 ezres ügyfélkörrel, kiemelkedő piaci szakértelemmel, értékes partnerekkel és igen tapasztalt munkatársakkal

Részletekbe menő alkalmazástámogatást, értéknövelt szolgáltatásokat és logisztikai megoldásokat, valamint fejlett értékesítési hálózazot  kínálunk a térségben. 

Ügyfeleink között üdvözölhetünk az autógyártástól a telekommunikációkig különféle high-tech iparágakban működő tekintélyes európai OEM és CEM vállalatokat. Valamennyinek egyaránt nyújtunk standard termékeket és összetett csúcstechnológiai megoldásokat.

 

Stratégia
 
Cégünk stratégiája, hogy egyaránt kínálunk kiválasztott csúcstechnológiai beszállítóinkkal való szoros együttműködésen alapuló „fókuszált” elektronikai alkatrészeket és standard termékek széles választékát.

A „Mindent egy helyen” megoldás által ügyfeleink komplett megoldást kapnak, amely az alaptermékek mellé kiegészítőket, alapanyagokat is tartalmazó teljes beszerzési listát is magában foglalja a termékfejlesztési ciklus minden pontján – mintákat a prototípushoz, a gyártás előkészítéséhez szükséges mennyiséget, egészen a tömeggyártási fázisig.

A Microdis nem változtat az ügyfelek és gyártók iránti személyes elkötelezettségen alapuló stratégiáján. Értékesítési specialistáink nagy hangsúlyt fektetnek a kiválasztott gyártóinkkal való hosszú távú partnerkapcsolatra. Folyamatosan továbbképzett alkalmazásspecialistáink részletes alkalmazásismerettel és tervezési szaktudással felvértezve állnak ügyfeleink rendelkezésére.
 
A rugalmasság és hatékonyság érdekében minden kiszállítás egységesen a lengyelországi Zerniki Wroclawskie-ban található logisztikai központunkból történik.
 
Minden partnerünknek és ügyfelünknek köszönjük a sikerünkhöz való hozzájárulást, lelkesültséggel és bizalommal telve nézünk a derűs jövőnek elébe.