Heiling Media Kft.

A Heiling Média Kft. az ELEKTRONET magazin kiadója, a MELT alapító tagja.

Az ELEKTRONET Szerkesztősége 1992-es alapítása óta a magyar elektronikai ipar fejlődését próbálja elősegíteni azáltal, hogy fórumot teremt a hazai elektronikai szakemberek és cégek számára, valamint összeköti a tudomány világát a gyakorló mérnökökkel, kereskedőkkel. Eddigi munkánk sikerét igazolja az ELEKTRONET széles körű szakmai és nemzetközi elismertsége. Társadalmi szerepvállalás A magazin eszközei céljaink megvalósításában nem mindig elegendőek. Az ELEKTRONET szerkesztői ezért lettek alapító tagjai a Magyarországi Elektronikai Társaságnak (MELT), amely a hazai elektronikai ipar érdekképviseletét és elismertségének növelését tűzte zászlajára.

Szaklapunk nyomtatott formában évi 8 alkalommal 6000 példányban jelenik meg, melyben az elektronikai ipar minden szakterületéről igyekszünk csokorba szedni a legfrissebb információkat. Üzlet rovatunk iparági gazdasági információkkal, trendekel, pályázatokkal, rendezvényekkel kapcsolatos cikkekkel gazdagítja a tartalmat, mellyel kiegészülve lapunk nem csak a villamosmérnököknek szolgál hasznos forrásként, de az elektronikai iparban tevékenykedő gazdasági szakembereknek is.

ELEKTRONET Online Portálunkon naponta frissülő információkkal, friss hírekkel látjuk el látogatóinkat az elektronikai ipar szinte minden területéről.