Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH MOIKKK

CÉLKITŰZÉS

EURÓPA EGYIK VEZETŐ ELEKTRONIKAI ALKATRÉSZ DISZTRIBÚTORAKÉNT AZ ELEKTRONIKAI ALKATRÉSZEK MELLETT A TERMÉKFEJLESZTÉSHEZ SZÜKSÉGES HOZZÁADOTT ÉRTÉKET IS KÍNÁLUNK. ERŐSSÉGÜNK A SZEMÉLYRE SZABOTT MEGOLDÁSOK SZÁLLÍTÁSA, LEGYEN SZÓ AKÁR ÁLTALÁNOS CÉLÚ HÉTKÖZNAPI, HIGH-TECH VAGY EGYEDI KIVITELŰ KOMPONENSRŐL A SZENZORTECHNIKA, AZ OPTOELEKTRONIKA, AZ ELEKTROMECHANIKA VAGY A PASSZÍV ELEKTRONIKAI KOMPONENSEK TERÜLETÉN.

endrich - components of life.

Minőség  >>

A minőség nem egyszerűen elvárás, a minőség a siker kulcsa. Aki minőséget ajánl, arról tudható, hogy hosszú távon gondolkozik és nem divatirányzatot követ. Aki minőséget vár el, arról látszik, hogy maga is szakértő. Minden jó mérnök tudja, hogy csak kiváló eszközökkel lehet sikereset elérni.

A 30-40 éves üzleti kapcsolat manapság a rendelésekért és a piaci részesedésért folytatott harcban igen ritka. Mi büszkék vagyunk rá, és folyamatos és szoros kooperációra törekszünk mind beszállítóinkkal, mind együttműködő partnereinkkel és alkalmazottainkkal is. Így egyrészről versenyképességet és széles termékskálát tudunk garantálni, másrészről a pozitív szociális környezet további előnyöket biztosít a munka magas hatásfoka, valamint a megfelelő motiváció révén a napi üzleti tevékenység során.

endrich – components of life

A tengerentúlon tevékenykedő kollégáink, akik ismerik a lokális problémákat és a hozzájuk tartozó megoldásokat, biztosítják a zavartalan napi működést , bizonyítva ezzel, hogy a szoros kapcsolat egyáltalán nem feltételezi a fizikai közelséget.

A folyamatosan megújuló digitális kihívásoknak való megfelelési kényszerre való válaszként  az Endrich termék-marketing és értékesítő teamje tapasztalt és a tervezés-fejlesztés területén szerzett magas szintű technikai tudással rendelkező szakértőkből áll.

Büszkék vagyunk egyedi mivoltunkra, arra, hogy az Endrichnél minden termékcsoportért a saját és gyártóinknál dolgozó szakértők felelnek. Mi képesek vagyunk mindig az elvárásainak megfelelő technikai támogatást nyújtani. Pénzügyi eredményeink, de legfőképpen a vásárlóink elégedettsége mutatja, hogy stratégiánk sikeres.

Az Endrich teljes éves forgalmának mintegy negyedét az autóiparhoz kötődő piaci tevékenység biztosítja, melyet igen érzékeny területnek ismer a szakma. Ez az eredmény csak a partnereinkkel való folyamatos és szoros kapcsolattartásnak köszönhető. Közép- és nagyméretű ázsiai, európai és amerikai vállalatok adják az alapját az általunk végzett technikai jellegű disztribúciós és design-in tevékenységnek.