EL Klaszterter Iroda Kft.

Az EL Klaszter Iroda Kft. 2006 óta van jelen a hazai piacon.  Cégünk kezdetben kizárólag egy vállalatcsoport elektronikai innovációval kapcsolatos feladatait látta el. Több átalakulás követően mára a közösségi fejlesztést támogató megosztott erőforrásokat használó szervezetté fejlődtünk.

2009-ben 10 vállalat együttműködésével megalakult az Országos Elektronikai Klaszter, amely vezetését 2012 óta az EL Klaszter Iroda Kft. végzi. A klaszteren belül létrejött kapcsolati hálózat, a kialakult információ és kapacitás megosztás lehetővé teszi számunkra, hogy  hozzáférjünk a legmodernebb felszereléshez és a legutolsó technológiákhoz.

2010-ben partnerségi megállapodást kötöttünk a világ vezető alkatrész beszállító vállalataival, így  nemcsak az esszenciális alkatrészek beszerzésére nyílt lehetőségünk, hanem részt veszünk a promóciós minták elosztásában is. 
2014-ben erőforrásainkat klaszteren kívüli megrendelőink felé is nyitottá tettük, ezáltal innovációs szolgáltatásaink széles körben elérhetővé váltak.