Új tag a MELT-ben a Hunify Laboratories Kft.!

Örömmel adunk hírt róla, hogy a Hunify Laboratories Kft. csatlakozott szakmai közösségünkhöz!

Készülék- és alkalmazásfejlesztés – A jó ötletek laboratóriuma

Hunify Laboratories Kft. 2015-ben alakult készülék- és alkalmazásfejlesztő, szolgáltató mérnökiroda. Termékeinkben, projektjeinkben közös, hogy mindegyikben található egyedileg fejlesztett vagy ipari elektronika és vezérlő szoftver, melyek korszerű kommunikációs technológiát alkalmaznak és újszerű megoldást kínálnak problémákra vagy éppen piacot teremtenek maguknak.

Készülék- és Alkalmazásfejlesztés

Jelenlegi termékfejlesztési projektjeink fókuszában a vendéglátóipar és élelmiszeripar áll. Ételkiszolgáló automatáink és okoshűtő berendezéseink terjesztője az újdonságra nyitott étteremláncok, felhasználója a zárt közösségek mellett közületek, irodaházak. A projektben rendszerintegrátorként gépvezérléssel, felhő alapú szolgáltatások adaptációjával és okostelefon alkalmazások fejlesztésével kulcsrakész megoldást kínálunk a megrendelőinknek.

A vendéglátói és élelmiszeripar mellett a Beckhoff Automation integrátoraként örömmel foglalkozunk ipari partnereink egyszerűbb vagy komplexebb automatizálással kapcsolatos problémáival az alábbi témakörökben: ipari vezérlés; szabályozás- és méréstechnika, egyedi mérőrendszerek; kiber-fizikai rendszerek, gépi látás és analitika, funkcionális biztonságtechnika.

Kutatási területek

Jelenleg két alkalmazott kutatási területen folytatunk aktívan munkát. A kiterjesztett valóság ipari alkalmazástechnikája új lehetőségeket és távlatokat nyithat meg a kutatás-fejlesztésben, termelésben, szolgáltatói és orvosi szektorban egyaránt. A Semmelweis Egyetemmel közös referencia projektünk a „Dinamikus navigáció a fogorvosi implantáció gyakorlatában” nevet kapta.

A vendéglátói és szolgáltatói ipar reneszánszát éljük. A képfeldolgozáson alapuló termékfelismerés, termékkövetés, vásárlói viselkedés megfigyelése és megismerése a mesterséges intelligencia segítségével már nem elérhetetlen. Az új generációs okosberendezéseink fejlesztését ebbe az irányba folytatjuk.

Magyarországi Elektronikai Társaság
EL-TECH Center
1044 Budapest, Ipari Park utca 10.
admin [kukac] melt.hu

Adószám: 18131440-1-41
Nyilvántartási szám: 01-02-0013021
KSH statisztikai számjel: 18131440-9499-529-01
Bankszámlaszám: Budapest Bank Zrt., 10101205-09703900-01001000

terkep v3