Április 23-25-ig a Budapesti Olimpiai Központ (BOK) A-csarnokába költözik az elektronikai ipar. 3500 m2-en, tucatnyi országból, közel 100 kiállító várja majd a látogatókat a Magyarországi Elektronikai Társaság (MELT) szervezésében az InnoElectro Kiállításon és Konferencián.

A kiállítók standján az elektronikai gyártás legújabb berendezéseit tekinthetik meg, és a leginnovatívabb technológiákat ismerhetik meg az érdeklődők. A gyártástechnológia mellett kiemelt szerepet kap a rendezvényen a konstrukció és a "dolgok internete" is.

Gazdag szakmai konferencia: K+F, űripar, gyártástechnológia...

A három napos konferencián, három helyszínen több mint 70 előadás várja a szakembereket. Az előadások kiemelt témái: K+F központok az elektronikai iparban Magyarországon; Űripari fejlesztések; Távlatok (zöldtechnológiák az elektronikai gyártásban); Iparági trendek; Innováció az elektronikai gyártásban; IoT; Konstrukció. A konferencia helyet ad többek között az amerikai központú SMTA (Surface Mount Technology Association) konferenciájának is, ahol neves nemzetközi szakemberek osztják majd meg tudásukat egy egész napon keresztül.

IoT Live Show

Az InnoElectro társrendezvénye idén a Konica-Minolta IoT Live Show, melynek küldetése a hazai IoT közösség összefogása, szakmai és üzleti támogatása, valamint az egyes alkalmazási területek IoT megoldásainak megismertetése, népszerűsítése. Az esemény látogatói az érdekes szakmai előadásokon túl élőben megtekinthetik, és ki is próbálhatják a kiállítótérben található innovatív IoT megoldásokat, valamint szavazhatnak az általuk legjobbnak ítéltre.

A Magyarországi Elektronikai Társaság célja továbbra is az, hogy a szakma legszélesebb bevonásával szervezett fórumot teremtsen a hazai elektronikai ipar szereplőinek: tervezőknek, gyártóknak, kereskedőknek, döntéshozóknak, oktatóknak és diákoknak egyaránt. A kiemelkedő innovatív megoldások bemutatására, pedig immár második alkalommal hirdeti meg a MELT az InnoElectro Nagydíjat.

Bár a rendezvényen az üzlet és az eszmecsere lesz főszerepben, de emellett cél az is, hogy az InnoElectro egyúttal közösségépítő szerepet is betöltsön a szakma számára, lehetőséget nyitva a jövő mérnökgenerációjának megszólítására is. Szakmai versenyeiket, az IPC kézi forrasztási versenyét, valamint a MELT Diákforrasztási Versenyt ennek jegyében indítják ismét útnak!

Ne maradjon le ön sem az elektronikai ipar legnagyobb hazai rendezvényéről! Regisztráljon ide kattintva és vegyen részt díjmentesen az InnoElectro 2024-en!

Találkozzunk 2024. április 23–25-én, Budapesten, a BOK A-csarnokban!

Bővebb információ az InnoElectro honlapján: 
www.innoelectro.com

Magyarországi Elektronikai Társaság
EL-TECH Center
1044 Budapest, Ipari Park utca 10.
admin [kukac] melt.hu

Adószám: 18131440-1-41
Nyilvántartási szám: 01-02-0013021
KSH statisztikai számjel: 18131440-9499-529-01
Bankszámlaszám: Budapest Bank Zrt., 10101205-09703900-01001000

terkep v3